Gerelateerde vragen

Team

Enthousiaste en leergierige softwareontwikkelaar, onlangs vanuit Hongarije naar Nederland verhuisd. Petra heeft de afgelopen drie jaar fullstack webapplicaties gemaakt en kijkt uit naar nog veel meer.


Department:

Jan Marius is een zakelijke kredietspecialist met meer dan 32 jaar ervaring bij ABN AMRO Bank, zowel in de binnenlandse als de buitenlandse kredietverlening. De afgelopen tien jaar was Jan Marius specifiek betrokken bij het Nederlandse grootzakelijke en grotere MKB segment en gaf hij ook interne kredietcursussen.


Department:

Tom is monitoring officer bij Caple. Begonnen in de telecom sector groeide hij door binnen vermogensbeheer naar financiële rapportages. Vervolgens is Tom al een aantal jaren werkzaam bij direct lending bedrijven binnen de finance kolom.


Department:

Mark is een ervaren krediet specialist die senior posities heeft bekleedt bij Engelse en Europese banken. Zijn laatste betrekking was Head of Debt Transactions bij IW Capital waardoor hij ook de praktische kant van alternatieve financiering goed kent


Department:

Maarten is commercieel verantwoordelijk voor Caple in Nederland. Hij heeft ruim 15 jaar bancaire ervaring in het midden- en grootbedrijf segment waarin hij onder meer actief is geweest als Senior Relatiemanager. Daarnaast is hij actief geweest met innovatieve projecten voor alternatieve financieringsbronnen voor de zakelijke markt.


Department:

Dirk is adviseur van de vennootschap en richt zich met name op de institutionele relaties. Hij heeft meer dan 30 jaar institutionele beleggerservaring waarvan de laatste 22 als directeur vastrentende waarden van Anthos, één van de grootste Europese family offices.


Department:

Michiel is oprichter en managing partner van Caple. Als managing partner van een kleine effectenbank in Nederland en directeur van een internationale vermogensbeheer en investment banking groep heeft hij onder andere bijgedragen aan de bouw van verscheidene succesvolle en innovatieve ondernemingen.


Department: