Gerelateerde vragen

Partner netwerk

Ons krediet wordt ingepast en begeleid door uw eigen Financieel Adviseur

U wilt als ondernemer een aanvullend langdurig bedrijfskrediet, maar uw bank wil dit niet meer geheel verstrekken. Caple vult dan het ontbrekende deel aan omdat wij de toekenning vooral baseren op uw ondernemerschap. Op de soliditeit van uw businessplan en verwachte toekomstige kasstromen. De samenwerking met ons landelijke netwerk va Financieel Adviseurs borgt een eerlijke en professionele aanpak en maakt ons een heel toegankelijke kredietorganisatie.

Informatie voor partners

Samenwerking

Groeikrediet verkrijgen

Voor een groeikrediet van Caple heeft uw Financieel Adviseur toegang tot het online Caple technologieplatform. Daar doorloopt hij samen met u een transparant kredietverstrekkingsproces. Dit begint met een Financiële Rating, die direct aangeeft wat de mogelijkheden van een Caple krediet voor uw bedrijf zijn. Dan volgt een financieel plan dat uiteindelijk uitmondt in een financieringsvoorstel. Op basis daarvan komen Caple en uw Financieel Adviseur tot een afsluitend kredietvoorstel dat mooi past bij uw bedrijf en ambities.

Hoe werkt het?

Lange termijn

Krediet voor het MKB

Onze bedrijfskredieten variëren van 500.000 tot 5 miljoen. De financiers van deze aanvullende kredieten zijn institutionele beleggers die klant zijn bij BNP Paribas Asset Management, veelal verzekeraars en pensioenfondsen. Zij investeren op lange termijn en kiezen daarbij bewust voor het financieel ondersteunen van solide en ambitieuze MKB-ondernemers zoals u.

Over ons

Realistisch & Betaalbaar

Geen verassingen

Als ondernemer betaalt u een vooraf vastgesteld en realistisch rentetarief over het kredietbedrag plus een eenmalige behandelingsprovisie van 1% - 2% over de hoofdsom. Hiernaast bent u de kosten van uw Financieel Adviseur verschuldigd. Vervroegd aflossen van het krediet is na twee jaar kosteloos toegestaan. De keuze van Caple om samen te werken met een netwerk van Financieel Adviseurs borgt een professionele en fatsoenlijke aanpak.