Gerelateerde vragen

Voor partners

AANTREKKELIJK AANVULLEND GROEIKREDIET VOOR HET GEVESTIGDE MKB

Uitsluitend via een ons Partner Netwerk

Ons kredietprocess is ontwikkeld met u in de centrale regie rol als onafhankelijk Financieel Adviseur van uw client. U bent en blijft in het financieringsproces ons belangrijkste aanspreekpunt en u heeft, binnen uw bestaande adviesrelatie, de leiding over het kredietprocess. Vanaf het eerste contact tot en met de afhandeling van het verleende krediet. Ook in de monitoring bent u betrokken.

Ons platform

Wij bieden een gebruiksvriendelijke en intuïtief online platform

Met het online platform van Caple kunt u eenvoudig alle stappen van het financieringsproces doorlopen. Binnen enkele minuten heeft u de beschikking over een Financiële rating zodat u weet of uw client in aanmerking komt voor een krediet via Caple. Op basis van deze resultaten kunt u vervolgens doorgaan met het opstellen van uw financieringsvoorstel in samenspraak met uw client. Wij begeleiden u hier actief bij. Wilt u een demo van ons platform? Neem dan contact met ons op.

Inloggen

Voordelen voor partners

Krediet voor het gevestigde MKB

Een krediet van Caple is een perfecte aanvulling op andere kredieten binnen de financiering van uw cliënt. Via ons kunt u de langjarige blanco financiering bieden die veelal de sleutel is voor een succesvolle, door u geadviseerde, financieringsstrategie. U bepaalt de passende financieringsmix en verwerkt deze in ons financieringsvoorstel. De kosten die u hierbij maakt brengt u rechtstreeks in rekening bij uw cliënt. Vanaf het begin begeleiden wij u graag bij het opstellen van het financieringsvoorstel en staan wij klaar als u vragen heeft.

Blanco Krediet
Geen zekerheden, onderpand of persoonlijke garanties
Geen verborgen kosten
Eenmalige behandelingsprovisie die bij de hoofdsom wordt opgeteld.
Lange termijn
Looptijden van vijf tot acht jaar

Over ons

Groei faciliteren via solide alternatieve financiering

Caple is Europees specialist in groeikredieten aan het MKB. Contacten met MKB-bedrijven verlopen altijd via een landelijk netwerk van onafhankelijke, ervaren Financieel Adviseurs. De Adviseurs worden hierbij geholpen door onze technologie en expertise in bedrijfsleningen.

Over ons

Wilt u een Caple Partner worden?

+31 (0)20 201 4926
info@caple.eu

Contact